Miksi, miten ja mitä - lyhyesti

Miksi?
Haluatko 10 % lisää tehokkuutta ja liiketoimintaa? Tämä on mahdollista kehittämällä esimiestoimintaa ja henkilöstön toimintakykyä sekä vähentämällä sähläämistä?

Miten?

Toimintakykyä voidaan kehittää asiakkaille räätälöidyillä ryhmä- ja yksilövalmennuksilla. 

Mitä?

Toimintakyky on positiivisuutta, keskittymistä, joustavuutta ja järjestelmällisyyttä sekä ennakoivaa ja aktiivista toimeen ryhtymistä.

Kenelle?

Kaikille, jotka haluavat kehittää kykyään kohdata yhä nopeampia ja monimutkaisempia muutoksia ja ylläpitää samalla korkeaa toimintakykyä.

Milloin?

Valmennukset voidaan toteuttaa joustavasti ja nopeasti asiakkaalle parhaiten sopivana aikana.

Kuka?

Voin tukea sinua ja organisaatiotasi johtaja-, esimies- ja muutosvalmennuksella, "myötäotteella". 35 vuoden, 16 tehtävän ja 10 organisaation kokemuksella. Olen johtanut yli 10 000 tavoitteellista vuorovaikutustilannetta johtoryhmissä, hankkeissa ja projekteissa, viikkopalavereissa ja viestintätilanteissa sekä esityksissä, luennoilla, oppitunneilla, ryhmätöissä ja harjoituksissa. Katso profiilini tästä

Mistä lisätietoja?
Bogissani on yli 60 tekstiä muutoksen johtamisesta ja toimintakyvystä. Tekstejä katsotaan yli 2 500 kertaa kuukaudessa. Etusivulla olevien tunnisteiden avulla löydät helposti itseäsi kiinnostavimmat aiheet.

Twitter seuraajiani on jo yli 1 500. Twiittien katselukertoja yli 35 000 kuukaudessa. Suosituinta twiittiäni katsottiin yli 9 200 kertaa. Katso tästä twitter-sivujani

Haluatko kuulla lisää? 
Sovitaan tapaaminen. Selvitetään yhdessä, mitä hyötyjä voin tarjota juuri teille.

Ota yhteyttä.

Hannu Hyppönen
Puh. 040 657 3495
hannujhypponen@gmail.com

Valmennus Hannu Hyppönen

Y-tunnus 2728707-2

Ohessa on lyhyt esittely siitä, miten voin tukea sinua ja organisaatiotasi. Ole hyvä.Voit katsoa esitteen myös tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä mieltä sinä olet tekstistä? Ota kantaa.
Kaikki kommentit ovat tervetulleita!